Træningselastik

Elastikker er yderst fleksible træningsredskaber, som kan anvendes i et utal af træningsformer. Elastikken kan bl.a. anvendes til styrketræning, genoptræning samt mobilitetstræning. Til info er alle vores elastikker fra verdens førende elastik producent Thera Band.

Træningselastikken er let at opbevare i hjemmet og er et fantastisk træningsredskab at medbringe på ferien eller forretningsrejsen. Den findes i mange forskellige niveauer og dette gør det muligt, at opnå en progressiv træning, hvor man tydeligt ser sine fremskridt, når man bevæger sig fra et niveau til et andet.

At træne med en elastik, er et fantastisk alternativ til traditionel styrketræning med håndvægte. En træningselastik er langt mere praktisk samtidig med, at den muliggør en dynamisk træning.

Ved at træne med elastikkerne, fås en enkel og effektiv form for styrketræning, hvor du kan træne alle kroppens muskler. Du har stort set de samme muligheder som i et motionscenter!

Elastiktræning er rigtig godt for dig, som måske ikke har styrketrænet før eller dig der skal i gang efter lang tids pause. Men den er også for den garvede, da der er rig mulighed for progression via de forskellige niveauer.

Hvis du ikke allerede har kigget forbi vores webshop www.shapeup.dk, så tag endelig et kig. Vi har billige træningselastikker i mange forskellige længder og sværhedsgrader og både flade og runde varianter. Den flade variant fås i følgende længder: 2,5 meter, og  5,5 meter samt en lang variant på hele 45 meter.

Den runde elastikvariant, som vi i shoppen kalder "Tubing" fås i følgende længder:  7,5 meter og 30,5 meter. Desuden har vi også en elastik med håndtag, som er super lækker at træne med, da den giver et godt solidt greb under træningen.

Dvs. at vi både har elastikker til hjemmetræning og til professionel brug i motionscentre og fitnesscentre, hvor det er en meget prisbesparende løsning, at købe de store ruller på 30,5 meter eller 45 meter.

Vi sidder klar ved telefonen/mailen til at besvare de spørgsmål du evt. måtte have, så kontakt os endelig hvis du har brug for yderligere vejledning.

Rigtig god træning til dig...


Spørgsmål til træningselastikker?


Steen svarer på spørgsmål omkring træningselastikker

Håber at du er blevet meget klogere på træningselastikker generelt?

Hvis du alligevel synes, at du mangler nogen oplysninger til fx materialer, valg af elastik,
vedligeholdelse eller noget helt fjerde, ja, så skal du endelig bare kontakte mig med det samme!

Du kan fange mig på telefon 51 78 74 70 eller sende en mail på steen@shapeup.dk
Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores webshop: Alle træningselastikkerne kan købes her!